Prepare ingredients for chop with sausage cheese. Cut the pork into slices 1-1.5 cm thick. Grate the sausage cheese on a fine grater. Sift the flour.
Подготовьте продукты для отбивной с колбасным сыром. Свинину нарежьте ломтями толщиной в 1-1,5 см. Колбасный сыр натрите на мелкой терке. Муку просейте.
Start preparing the meat. Beat the fillet with a hammer on both sides. Salt and season with meat spices.
Займитесь подготовкой мяса. Филе отбейте молотком с двух сторон. Посолите, приправьте специями для мяса.
Make the batter. Break eggs into a bowl, add mayonnaise. Then cheese and flour. Stir.
Сделайте кляр. В миску разбейте яйца, добавьте майонез. Затем сыр и муку. Перемешайте.
Prepare chops with sausage cheese. Pour oil into a frying pan and heat over high heat. Dip the chops in the batter and fry on both sides until golden brown, 3-4 minutes.
Приготовьте отбивные с колбасным сыром. В сковороду налейте масло, разогрейте на сильном огне. Обмакните отбивные в кляр, обжарьте с двух сторон до золотистой корочки по 3-4 минуты.
Cool the finished chops with sausage cheese a little and serve.
Готовые отбивные с колбасным сыром немного остудите и подайте к столу.