Clean the pork from veins and films, cut into portions and beat each one. Peel the onion and cut into half rings. Wash the pomegranate and remove the seeds, leaving 10 seeds for serving. Wash the mint, dry it and separate the leaves from the stem.
Свинину очистите от жил и пленок, разрежьте на порционные куски и отбейте каждый. Репчатый лук почистите и нарежьте полукольцами. Гранат помойте и извлеките зерна, оставьте 10 зерен для подачи. Мяту помойте, просушите и отделите листья от стебля.
Fry the meat. Rub the pieces of meat with paprika, salt and pepper. Heat a frying pan with 1 tbsp. l. oils Place the meat in the pan and fry each piece for 5 minutes on both sides.
Обжарьте мясо. Куски мяса натрите паприкой, солью и перцем. Разогрейте сковороду с 1 ст. л. масла. Положите на сковороду мясо и обжарьте с обеих сторон каждый кусок по 5 минут.
Bring the chops to readiness. In the remaining oil in another frying pan, fry the onion until golden brown. Add pomegranate seeds to the onion, stir, lightly crushing the grains. Place the chops there and simmer over low heat for 10 minutes.
Доведите отбивные до готовности. На оставшемся масле в другой сковороде обжарьте лук до золотистого цвета. К луку добавьте зерна граната, перемешайте, слегка раздавливая зерна. Выложите туда же отбивные и потушите на медленном огне 10 минут.
Place the chops in a serving pan, sprinkle with fresh pomegranate seeds and garnish with mint leaves.
Отбивные выложите на порционную сковороду для подачи, посыпьте свежими зернами граната и украсьте листьями мяты.