Rinse the rice under cold water several times. Boil until tender and cool completely. Peel the cucumber and remove seeds. Cut the cucumber and salmon into thin strips. Prepare a sushi mat and wrap it in cling film.
Промойте рис под холодной водой несколько раз. Отварите до готовности и полностью остудите. Очистите огурец от кожуры и семян. Нарежьте огурец и лосось тонкими полосками. Подготовьте коврик для суши и оберните его в пищевую пленку.
Place a sheet of nori on the mat, matte side up, and spread 50 g of rice.
Выложите на коврик лист нори матовой стороной вверх и распределите 50 г риса.
Place cream cheese, cucumber and salmon in the middle. Roll the roll using a mat and cut into 8 pieces. Prepare the remaining rolls in the same way.
Выложите на середину творожный сыр, огурец и лосось. Сверните ролл с помощью коврика и разрежьте на 8 частей. Таким же образом приготовьте остальные роллы.
Serve the finished rolls with your favorite sauces, wasabi and ginger.
Готовые роллы подавайте с любимыми соусами, васаби и имбирем.