Cut each pollock fillet into 4 pieces. Lightly beat all the pieces. Peel the onion, rinse and cut into strips. Treat the eggs with a 3% soda solution and wash them, break the eggs into a bowl. Place flour in another bowl. Wash the tomatoes and parsley for serving, cut the tomatoes into semicircular slices.
Каждое филе минтая разрежьте на 4 части. Все кусочки слегка отбейте. Лук репчатый очистите, промойте и нарежьте соломкой. Яйца обработайте 3%-ным раствором соды и помойте, разбейте яйца в миску. Муку насыпьте в другую миску. Помойте помидоры и петрушку для подачи, нарежьте помидоры полукруглыми ломтиками.
Prepare the chops. Fry the onion for 1 tbsp. l. sunflower oil until golden brown. Salt and pepper each piece of fish fillet. Place onion on one piece of fillet and cover with the other. This should make 4 chops.
Подготовьте отбивные. Лук обжарьте на 1 ст. л. подсолнечного масла до золотистого цвета. Каждый кусочек рыбного филе посолите и поперчите. На один кусочек филе выложите лук, а вторым закройте. Так должны получиться 4 отбивные.
Fry the chops. Heat a frying pan with sunflower oil. Gently roll each chop in flour, then in egg. Fry the chops on both sides for about 5 minutes over medium heat until golden brown.
Обжарьте отбивные. Разогрейте сковороду с подсолнечным маслом. Каждую отбивную аккуратно обваляйте в муке, затем в яйце. Обжарьте отбивные с обеих сторон примерно по 5 минут на среднем огне до золотистого цвета.
Place the finished pollock chops on a rectangular plate, place tomato slices next to them and garnish the dish with parsley leaves.
Выложите готовые отбивные из минтая на прямоугольную тарелку, рядом выложите ломтики помидора и украсьте блюдо листьями петрушки.