Wash the meat in cool water and let it dry. Peel and rinse the onions, cut into half rings. Wash the lemon well. To serve, rinse the parsley thoroughly under the tap, shake off the water and finely chop with a knife. To beat the meat, prepare a wooden mallet and cling film.
Мясо вымойте в прохладной воде и дайте ему обсохнуть. Репчатый лук очистите от шелухи и сполосните, нарежьте полукольцами. Лимон хорошо вымойте. Петрушку для подачи тщательно сполосните под краном, отряхните от воды и мелко порубите ножом. Для отбивания мяса подготовьте деревянный молоточек и пищевую пленку.
Prepare the meat. Cut the pork into slices 1-1.5 cm thick. Place the meat on the table, cover with cling film and beat a little with a hammer on both sides. Then salt and pepper the meat on one side and the other.
Подготовьте мясо. Свинину нарежьте ломтиками толщиной 1-1,5 см. Выложите мясо на стол, накройте пищевой пленкой и немного отбейте молоточком с обеих сторон. Затем мясо посолите и поперчите с одной и с другой стороны.
Pickle the onion. Cut the lemon in half and squeeze the juice out of each half. Heat the water until hot, but do not boil. Add 0.5 tsp to a container with hot water. salt, sugar, lemon juice and vinegar. Add mustard and coriander seeds and mix the marinade well. Place the onion in a deep container and pour in the marinade. Cover the container with a lid and leave the onions to marinate for 2 hours.
Замаринуйте лук. Лимон разрежьте пополам, из каждой половинки выдавите сок. Воду подогрейте до горячего состояния, но не кипятите. В емкость с горячей водой добавьте 0,5 ч. л. соли, сахар, лимонный сок и уксус. Всыпьте зерна горчицы и кориандра, маринад хорошо перемешайте. Переложите лук в глубокую емкость и залейте маринадом. Емкость накройте крышкой и оставьте лук мариноваться на 2 часа.
Prepare the chops. Pour vegetable oil into a frying pan, heat over medium heat and add pork. Fry the chops on one side until golden brown, about 7-8 minutes, then flip and fry for another 3-4 minutes. Then evenly distribute the pickled onions over the meat, cover the pan with a lid, reduce the heat to low and cook for another 6-7 minutes.
Приготовьте отбивные. На сковороду налейте растительное масло, разогрейте на среднем огне и выложите свинину. Обжарьте отбивные с одной стороны до румяной корочки примерно 7-8 минут, затем переверните и обжаривайте еще 3-4 минуты. Затем сверху по мясу равномерно распределите маринованный лук, накройте сковороду крышкой, убавьте огонь до минимума и готовьте еще 6-7 минут.
Transfer the pork chops from the frying pan to serving plates, place the pickled onions on top and sprinkle with finely chopped dill. Chops with such onions will go well with hot boiled potatoes.
Свиные отбивные переложите со сковороды на порционные тарелки, сверху уложите маринованный лук и посыпьте мелко нарезанным укропом. Отбивные с таким луком будут отлично сочетаться с горячим отварным картофелем.