Thaw the beef in the refrigerator, rinse well. Peel the onion and cut into thin rings. Wash the tomatoes and remove the stems. Cut into slices. Grate the cheese. Mix mayonnaise with mustard. Prepare some foil and a kitchen hammer. Preheat the oven to 180 degrees.
Говядину разморозьте в холодильнике, хорошо промойте. Репчатый лук почистите и порежьте тонкими кольцами. Помидоры помойте и удалите плодоножки. Порежьте кружочками. Сыр натрите на терке. Смешайте майонез с горчицей. Подготовьте фольгу и кухонный молоток. Духовку разогрейте до 180 градусов.
Prepare the meat. Cut the beef into 1 cm thick portions across the grain. Beat each piece well on both sides, salt and pepper.
Подготовьте мясо. Говядину разрежьте на порционные куски толщиной 1 см поперек волокон. Каждый кусок хорошо отбейте с двух сторон, посолите и поперчите.
Form layers for baking. Place the onions on the bottom of the pan, greased with vegetable oil, and place the chops on it. Lubricate them with mayonnaise-mustard sauce.
Сформируйте слои для запекания. На дно формы, смазанной растительным маслом, выложите репчатый лук, на него положите отбивные. Смажьте их майонезно-горчичным соусом.
Bake the chops. Place tomatoes on the meat and sprinkle with grated cheese. Cover the pan with foil and bake in an oven preheated to 180 degrees for 30 minutes. Remove the foil from the baking dish and place in the oven for another 5 minutes.
Запеките отбивные. На мясо выложите помидоры, посыпьте тертым сыром. Укройте форму фольгой и запекайте в разогретой до 180 градусов духовке в течение 30 минут. Снимите с формы для запекания фольгу и поставьте в духовку еще на 5 минут.
Serve beef fillet chop with pasta.
Отбивную из филе говядины подавайте с макаронами.