Thaw the pork in the refrigerator and rinse. If necessary, defrost porcini mushrooms, wash, boil in salted water for 2 hours, drain. Finely chop. Peel the onions and garlic. Pass the garlic through a press. Finely chop the onion. Wash and dry the dill.
Свинину разморозьте в холодильнике и промойте. Белые грибы при необходимости разморозьте, помойте, отварите в подсоленной воде в течение 2 часов, слейте воду. Мелко порежьте. Репчатый лук и чеснок почистите. Чеснок пропустите через пресс. Репчатый лук мелко покрошите. Укроп помойте и обсушите.
Prepare the meat. Slice the pork across the grain. The pieces should be about 1 cm thick. Beat well on both sides, season with salt and pepper.
Подготовьте мясо. Свинину нарежьте поперек волокон. Куски должны быть толщиной около 1 см. Хорошо отбейте с обеих сторон, приправьте солью и перцем.
Fry the mushrooms. Fry porcini mushrooms for 5 minutes in oil over medium heat. Place in a bowl.
Пожарьте грибы. Белые грибы обжарьте 5 минут в масле на среднем огне. Выложите в миску.
Fry the onion and garlic. In the same oil, fry the onions and garlic for 3 minutes. Add onions to mushrooms.
Пожарьте лук и чеснок. На том же масле обжарьте репчатый лук с чесноком в течение 3 минут. Выложите лук к грибам.
Prepare the chops. Fry the meat for 5 minutes on each side over medium heat in the same oil. Place mushrooms and onions on the meat. Add broth and Provençal herbs to the meat in the pan. Bring to a boil. Simmer over low heat for 10 minutes. Add sour cream to the meat, mix gently. Simmer for another 5 minutes.
Приготовьте отбивные. Мясо обжарьте по 5 минут с каждой стороны на среднем огне на том же масле. На мясо положите грибы и лук. В сковороду к мясу добавьте бульон и прованские травы. Доведите до кипения. Тушите на медленном огне 10 минут. Добавьте к мясу сметану, аккуратно перемешайте. Тушите еще 5 минут.
Serve the chop with porcini mushrooms, garnished with dill sprigs.
Подавайте отбивную с белыми грибами, украсив веточками укропа.