Thaw the pork in the refrigerator for 6 hours, wash. Peel the garlic. Wash and dry the parsley. Finely chop the olives. Pass the garlic through a press. Finely chop the parsley.
Свинину разморозьте в холодильнике в течение 6 часов, помойте. Чеснок почистите. Петрушку помойте и обсушите. Оливки мелко покрошите. Чеснок пропустите через пресс. Петрушку мелко порубите.
Prepare the meat. Cut the loin into pieces 1 cm thick. Beat each piece with a kitchen hammer, salt and pepper.
Подготовьте мясо. Корейку нарежьте на куски 1 см толщиной. Каждый кусок отбейте кухонным молоточком, посолите и поперчите.
Prepare the filling. Combine olives, garlic and parsley, mix well.
Приготовьте начинку. Соедините оливки, чеснок и петрушку, хорошо перемешайте.
Form into rolls. Place 1-2 tablespoons of filling on each chop. Roll into a roll and secure with toothpicks.
Сформируйте рулетики. На каждую отбивную выложите 1-2 столовых ложки начинки. Сверните в рулет, закрепите его зубочистками.
Fry the chops. Heat vegetable oil and butter in a frying pan. Fry the rolls for 5 minutes on each side. Pour wine over the meat and simmer for 5 minutes. Cover with a lid and simmer over low heat for another 10 minutes.
Обжарьте отбивные. На сковороде разогрейте растительное масло вместе со сливочным. Обжарьте рулеты по 5 минут с каждой стороны. Налейте к мясу вино, потушите 5 минут. Накройте крышкой и томите на слабом огне еще 10 минут.
Serve the chop with olives, generously sprinkled with chopped parsley.
Подавайте отбивную с оливками, обильно посыпав рубленой петрушкой.