Rinse the dried apricots, then soak them for 15 minutes in hot water. Also peel and wash the onions in advance, cut them into small cubes. Grate the cheese. Cut the beef into portions and beat them with a kitchen hammer. Prepare parchment paper and a baking sheet.
Курагу промойте, после чего замочите ее на 15 минут в горячей воде. Также заранее очистите от шелухи и помойте репчатый лук, нарежьте его небольшими кубиками. Сыр натрите на терке. Говядину нарежьте порционными ломтиками, отбейте их с помощью кухонного молотка. Подготовьте пергаментную бумагу и противень.
Prepare ingredients for chops. Pour a little olive oil into the pan and add the chopped onion. Fry the vegetable for several minutes until golden brown. Cut the dried apricots into pieces, and rub the meat on both sides with salt and pepper.
Подготовьте продукты для отбивных. В сковороду влейте немного оливкового масла, выложите нарезанный лук. Обжаривайте овощ несколько минут до появления золотистой корочки. Курагу нарежьте кусочками, а мясо натрите с обеих сторон солью и перцем.
Bake the chops with dried apricots. Preheat the oven to 160 degrees. Line a baking sheet with a sheet of parchment paper. Place beef chops on a baking sheet and sprinkle with rosemary. Then place fried onions and dried fruits on each piece of meat. Sprinkle chops with grated cheese. Place the chops in the oven for 50 minutes.
Запеките отбивные с курагой. Заранее включите духовку разогреваться до 160 градусов. Застелите противень листом пергаментной бумаги. Выложите на противень отбивные из говядины, посыпьте их розмарином. Затем на каждый кусочек мяса выложите обжаренный лук и сухофрукты. Посыпьте отбивные тертым сыром. Поставьте отбивные запекаться в духовку на 50 минут.
Lightly fry or boil the vegetable mixture and place it on a plate. Place the chops nearby and serve the dish.
Слегка обжарьте или отварите овощную смесь и выложите ее на тарелку. Рядом положите отбивные и подавайте блюдо к столу.