Rinse and dry the meat well. To make the pork softer, beat the pieces with a kitchen hammer. Place the Korean carrots on a sieve to drain excess liquid. Cut the olives into pieces and grate the cheese on a medium grater. Peel the garlic clove and cut in half. Wash the cucumber, tomato and green onion to serve. Prepare a roasting pan for the chops.
Хорошо промойте и обсушите мясо. Чтобы свинина стала мягче, отбейте куски кухонным молотком. Корейскую морковь выложите на сито, чтобы стекла лишняя жидкость. Маслины нарежьте кусочками, а сыр натрите на средней терке. Зубчик чеснока очистите и разрежьте пополам. Помойте огурец, помидор и зеленый лук для подачи. Подготовьте противень для запекания отбивных.
Prepare your ingredients. Rub both sides of the pork chops with a clove of garlic. Then salt and pepper them to taste. Mix mayonnaise and ketchup to form a homogeneous sauce.
Подготовьте ингредиенты. Свиные отбивные натрите зубчиком чеснока с обеих сторон. Затем посолите и поперчите их по вкусу. Майонез и кетчуп смешайте, чтобы получился однородный соус.
Bake chops with carrots. Grease a baking sheet with a small amount of vegetable oil. After this, place the pork chops on it. Place olives, sauce, Korean carrots and grated cheese on each piece of meat. Finally, drizzle the dish with oil. Bake the chops in the oven for 30 minutes at 190 degrees.
Запеките отбивные с морковью. Противень смажьте небольшим количеством растительного масла. После этого выложите на него свиные отбивные. На каждый кусочек мяса выложите маслины, соус, корейскую морковь и тертый сыр. В конце сбрызните блюдо маслом. Запекайте отбивные в духовке 30 минут при температуре 190 градусов.
Before serving, garnish the dish with a vegetable side dish. To do this, cut the cucumber and tomato into slices and place them next to the chops. Chop the green onions, sprinkle them over the meat, and then serve the dish.
Перед подачей украсьте блюдо овощным гарниром. Для этого нарежьте огурец и помидор дольками, выложите их рядом с отбивными. Зеленый лук измельчите, посыпьте им мясо, после чего подайте блюдо к столу.