Prepare the necessary products. Wash the pork and kiwi, dry with paper towels. Grate the cheese. Prepare a baking sheet. Turn the oven on 180 degrees.
Подготовьте необходимые продукты. Свинину и киви вымойте, обсушите бумажными полотенцами. Сыр натрите на терке. Приготовьте противень. Включите духовку на 180 градусов.
Fry the chops. Cut the meat into portions no more than 1.5 cm thick. Beat with a culinary hammer, lightly rub salt and pepper into the surface. Fry in a small amount of oil for 3-4 minutes on each side.
Пожарьте отбивные. Мясо нарежьте на порционные кусочки толщиной не более 1,5 см. Отбейте кулинарным молотком, слегка вотрите в поверхность соль и перец. Обжарьте в небольшом количестве масла по 3-4 минуты с каждой стороны.
Bake kiwi chops. Place the chops on a baking sheet. Peel the kiwi, cut into circles, and place on the meat. Sprinkle with grated cheese and bake in the oven for 20-25 minutes.
Запеките отбивные с киви. На противень уложите отбивные. Киви очистите, нарежьте кружками, разложите на мясо. Посыпьте тертым сыром и запекайте в духовке в течение 20-25 минут.
Serve the kiwi chop hot as an independent dish.
Отбивную с киви подайте горячей в качестве самостоятельного блюда.