Prepare the necessary products and place them conveniently on your desktop. Wash the chicken fillet and dry with paper towels. Boil cauliflower to serve.
Подготовьте необходимые продукты, удобно расположите их на рабочем столе. Куриное филе вымойте, обсушите бумажными полотенцами. Отварите цветную капусту для подачи.
Prepare the chicken chops. Cut the chicken fillet into portions no thicker than 1 cm, trim off the uneven edges a little. Beat lightly with a pastry hammer and sprinkle a little salt on both sides.
Подготовьте куриные отбивные. Куриное филе нарежьте на порционные кусочки не толще 1 см, неровные края немного обрежьте. Слегка отбейте кулинарным молоточком, присыпьте с обеих сторон небольшим количеством соли.
Prepare the chops for grilling. Beat eggs with salt, pour potato starch into a plate. Dip the meat pieces well first in the beaten egg, then in the starch.
Подготовьте отбивные к жарке. Яйца взбейте с солью, картофельный крахмал насыпьте в тарелку. Хорошо обмакните мясные кусочки сначала во взбитое яйцо, затем в крахмал.
Fry the chops. Heat a frying pan with oil well. Fry the chops on both sides over medium heat for 3-4 minutes.
Обжарьте отбивные. Хорошо нагрейте сковороду с маслом. Обжарьте отбивные с двух сторон на среднем огне в течение 3-4 минут.
Serve the chop with potato starch as an accompaniment to boiled cauliflower.
Отбивную с картофельным крахмалом подайте в качестве дополнения к отварной цветной капусте.