Prepare the necessary products and place them conveniently on your desktop. Clean fresh carp from scales, gut them, wash and dry with a paper towel. Peel the garlic and pass through a press. Wash the greens for serving, dry on paper towels, and chop finely.
Подготовьте необходимые продукты, удобно расположите их на рабочем столе. Свежего карпа очистите от чешуи, выпотрошите, вымойте и обсушите бумажным полотенцем. Чеснок очистите от шелухи, пропустите через пресс. Зелень для подачи вымойте, обсушите на бумажных полотенцах, мелко нарежьте.
Prepare the carp. Cut the fish into portions, cut out the spinal bone, and beat the fillet a little. Sprinkle with salt, ground black pepper and cumin.
Подготовьте карпа. Разрежьте рыбу на порционные куски, вырежьте хребтовую кость, филе немного отбейте. Присыпьте солью, черным молотым перцем и тмином.
Bread the chops. Mix flour with ground red pepper, beat egg with garlic, pour breadcrumbs into a separate plate. Bread the chops in the following sequence: flour-egg-crumbs.
Запанируйте отбивные. Муку смешайте с красным молотым перцем, яйцо взбейте с чесноком, в отдельную тарелку насыпьте панировочные сухари. Запанируйте отбивные в следующей последовательности: мука-яйцо-сухари.
Fry the chops. Place the frying pan over medium heat, add oil and heat it up. Place the carp pieces and fry for 3-4 minutes on each side until golden brown. Transfer fish to paper towels and allow excess oil to absorb.
Пожарьте отбивные. Поставьте сковороду на средний огонь, влейте масло, прогрейте его. Выложите кусочки карпа и обжаривайте по 3-4 минуты с каждой стороны до румяности. Переложите рыбу на бумажные полотенца, дайте лишнему маслу впитаться.
Place the carp chop on a wide flat plate and sprinkle with chopped herbs.
Отбивную из карпа выложите на широкую плоскую тарелку, посыпьте измельченной зеленью.