Wash the pork and herbs and dry with paper towels. Peel the garlic. Prepare the slow cooker. Chop green onions for serving.
Свинину и зелень вымойте, обсушите бумажными полотенцами. Чеснок очистите от шелухи. Приготовьте мультиварку. Зеленый лук для подачи нарежьте.
Prepare the meat. Cut the meat into crowbars 1.5-2 cm thick. Wrap in cling film and beat. Sprinkle with a mixture of peppers and salt (0.5 tsp each), lightly rub the spices into the surface and leave for 10 minutes. Then rub with mustard.
Подготовьте мясо. Мясо нарежьте ломиками толщиной 1,5-2 см. Оберните пищевой пленкой, отбейте. Посыпьте смесью перцев и солью (по 0,5 ч.л.), слегка вотрите специи в поверхность и оставьте на 10 минут. Затем натрите горчицей.
Start cooking the chops. Place the meat on a steaming rack and pour 2.5 cups of water into the multicooker. Turn on the device to the appropriate mode and set the timer for 60 minutes.
Начните готовить отбивные. Мясо разложите на решетке для приготовления на пару, в мультиварку налейте 2,5 стакана воды. Включите прибор на соответствующий режим и поставьте таймер на 60 минут.
While the meat is cooking, prepare the sour cream sauce. Chop the garlic and dill, combine them with sour cream, the remaining salt and a mixture of peppers, mix well.
Пока мясо готовится, приготовьте сметанный соус. Измельчите чеснок и укроп, соедините их со сметаной, оставшейся солью и смесью перцев, хорошо перемешайте.
Finish cooking the steamed chops. After turning off the timer, place the meat in the sour cream sauce, mix well and return to the slow cooker for another 15-20 minutes.
Завершите приготовление паровых отбивных. После отключения таймера выложите мясо в сметанный соус, хорошо перемешайте и верните в мультиварку еще на 15-20 минут.
Place steamed chops on serving plates and sprinkle chopped green onions on top.
Паровые отбивные выложите на порционные тарелки, сверху посыпьте измельченным зеленым луком.