Rinse the pork thoroughly, then pat dry with paper towels. Cut the meat into pieces approximately 2 cm thick. Wrap each piece in cling film and beat with a meat mallet. Peel and wash the carrots and onions.
Тщательно промойте свинину, затем высушите ее бумажными полотенцами. Нарежьте мясо кусками толщиной примерно 2 см. Оберните каждый кусок пищевой пленкой и отбейте кулинарным молотком. Морковь и лук очистите и помойте.
Start cooking the meat. Pour 4 cups of water into a saucepan, place it over high heat and bring to a boil. Place the meat in the water and bring the water to a boil again. Skim off the foam periodically.
Начните варить мясо. В кастрюлю налейте 4 стакана воды, поставьте ее на сильный огонь и доведите до кипения. Выложите мясо в воду и снова доведите воду до кипения. Периодически снимайте пену.
Add vegetables and seasonings to the meat. Place whole onions and carrots into the boiling broth. Cook the pork for approximately 60 minutes. 15 minutes before cooking, add salt, bay leaf, pepper and dried vegetables.
Добавьте к мясу овощи и приправы. В кипящий бульон положите целые лук и морковь. Варите свинину приблизительно 60 минут. За 15 минут до готовности добавьте соль, лавровый лист, перец и сушеные овощи.
You can serve pork with any side dish you like, as well as fresh vegetable salad. Or simply with a sauce - for example, a creamy, fruity or mustard- or tomato-based sauce.
Подать свинину можно с любым гарниром по вкусу, а также со свежим овощным салатом. Или просто с соусом — например, сливочным, фруктовым или соусом на основе горчицы или томатов.