Cut the turkey meat off the bone in one piece, wash and dry. Then cut the drumstick fillet into two parts. Wrap each piece in film and beat with a kitchen hammer. Peel the garlic cloves. Rinse the green onions and chop finely.
Мясо индейки срежьте с кости цельным куском, помойте и обсушите. Затем разрежьте филе голени на две части. Каждый кусок оберните пленкой и отбейте кухонным молотком. Почистите зубчики чеснока. Зеленый лук ополосните и мелко нарежьте.
Marinate the meat. Season the turkey with salt and pepper. Add paprika and coriander. Add rosemary and squeeze garlic through a press. Rub the spices thoroughly into the meat, cover the bowl with a lid or film and refrigerate for 30 minutes to marinate.
Замаринуйте мясо. Индейку посолите и поперчите. Добавьте паприку и кориандр. Всыпьте розмарин и выдавите через пресс чеснок. Тщательно вотрите специи в мясо, накройте миску крышкой или пленкой и поставьте в холодильник на 30 минут для маринования.
Prepare the ingredients for the breading. Pour flour into a flat plate. Break the chicken eggs into a separate bowl and beat them with a whisk.
Приготовьте ингредиенты для панировки. В плоскую тарелку всыпьте муку. В отдельную посуду разбейте куриные яйца и взбейте их венчиком.
Fry the meat. Heat a frying pan with vegetable oil over high heat. First roll the marinated meat in flour, then dip it in the egg and place it in a heated frying pan. Fry for 3-4 minutes on each side until golden brown. Place cooked chops on a plate or paper towels to drain excess fat.
Обжарьте мясо. Разогрейте на сильном огне сковороду с растительным маслом. Замаринованное мясо сначала обваляйте в муке, потом опустите в яйцо и выложите на разогретую сковороду. Жарьте по 3-4 минуты с каждой стороны до золотистой корочки. Готовые отбивные выкладывайте на тарелку или бумажные полотенца, чтобы лишний жир стек.
Sprinkle the meat with finely chopped green onions and serve immediately after cooking.
Посыпьте мясо мелко нарезанным зеленым луком и подавайте сразу после приготовления.