Rinse the chicken fillet, dry it with a clean towel, then place it in a plastic bag or cover with film. Using a kitchen hammer, lightly pound the meat. Grate the cheese on a coarse grater. Prepare a frying pan for frying.
Филе цыпленка промойте, обсушите чистым полотенцем, после чего поместите в целлофановый пакет или накройте пленкой. Используя кухонный молоток, слегка отбейте мясо. Сыр натрите на крупной терке. Для жарки подготовьте сковороду.
Prepare the batter. In a deep bowl, combine flour, starch, curry, salt and pepper to taste, add a chicken egg and water. Mix the ingredients thoroughly to obtain a homogeneous mass. Then brush the surface of the fillet with the prepared batter. Place grated cheese on one half of each chop.
Приготовьте кляр. В глубокой миске соедините муку, крахмал, карри, соль и перец по вкусу, добавьте куриное яйцо и воду. Тщательно перемешайте ингредиенты, чтобы получилась однородная масса. Затем смажьте поверхность филе готовым кляром. На одну половину каждой отбивной выложите тертый сыр.
Fry the chops. Pour vegetable oil into the frying pan and leave it to heat over medium heat. Fold the finished chops in half so that the cheese filling is inside. Dip the meat into the batter again, then place it on hot oil. Fry chicken chops for 4-5 minutes on each side.
Обжарьте отбивные. В сковороду влейте растительное масло, оставьте ее разогреваться на среднем огне. Готовые отбивные сложите пополам таким образом, чтобы сырная начинка оказалась внутри. Еще раз обмакните мясо в кляр, после чего выложите на раскаленное масло. Обжаривайте отбивные из цыпленка по 4-5 минут с каждой стороны.
Serve delicious chicken chops with cheese filling along with a side dish. Boiled rice is ideal for meat.
Аппетитные отбивные из цыпленка с сырной начинкой подавайте вместе с гарниром. Идеально для мяса подойдет отварной рис.