Rinse and dry the pork tenderloin, cut into portions and beat to a thickness of 1-1.5 cm. Peel the onions and cut into small cubes. To serve, rinse and dry the dill. Peel the potatoes for the side dish, rinse and boil in salted water until tender, about 15-20 minutes. Prepare a grill pan and a high-sided skillet.
Свиную вырезку промойте и просушите, нарежьте на порционные куски и отбейте до толщины 1-1,5 см. Репчатый лук очистите и нарежьте мелкими кубиками. Укроп для подачи промойте и просушите. Картофель для гарнира очистите, промойте и отварите в подсоленной воде до готовности примерно 15-20 минут. Подготовьте сковороду-гриль и сковороду с высокими бортами.
Fry the chops. Heat 1 tbsp. l. oil in a grill pan. Grate the meat 0.5 tsp. salt, black and red pepper, and paprika. Then roll the chops in flour and fry on each side for 2 minutes.
Обжарьте отбивные. Разогрейте 1 ст. л. масла на сковороде-гриль. Мясо натрите 0,5 ч. л. соли, черным и красным перцем, а также паприкой. Затем обваляйте отбивные в муке и обжарьте с каждой стороны по 2 минуты.
Simmer the chops in the sauce. Heat the remaining oil in a high-sided frying pan and fry the onions in it for 3 minutes. Then add the tomatoes in their own juice, water, the remaining salt and stir, simmer for 5 minutes. Then add the meat to the sauce, cover with a lid and simmer for 40-50 minutes.
Потушите отбивные в соусе. Разогрейте на сковороде с высокими бортами оставшееся масло и обжарьте в ней репчатый лук в течение 3 минут. Затем добавьте томаты в собственном соку, воду, оставшуюся соль и перемешайте, протушите 5 минут. Затем выложите в соус мясо, накройте крышкой и тушите 40-50 минут.
Place the finished chops on a plate and pour over the tomato sauce in which they were cooked. Place boiled potatoes next to it and garnish the dish with a sprig of dill.
Готовые отбивные выложите на тарелку и полейте томатным соусом, в котором они готовились. Рядом выложите отварной картофель и украсьте блюдо веточкой укропа.