Rinse and dry the chicken fillet, then beat each piece of fillet through cling film so as not to destroy the meat fibers. Grate the cheese on a fine grater. Peel the onion and cut into small cubes. To serve, rinse and dry the mint and separate the leaves from the stem. Prepare the pan.
Куриное филе промойте и обсушите, затем отбейте каждый кусок филе через пищевую пленку, чтобы не разрушить волокна мяса. Сыр натрите на мелкой терке. Репчатый лук очистите и нарежьте мелкими кубиками. Мяту для подачи промойте и просушите, отделите листья от стебля. Подготовьте сковороду.
Cook the spaghetti. Pour water into a saucepan and add 1 tsp. salt, then cook spaghetti according to package instructions. Drain in a colander and mix with 1 tsp. sunflower oil.
Сварите спагетти. В кастрюлю налейте воду и добавьте 1 ч. л. соли, затем отварите спагетти по инструкции на упаковке. Откиньте на дуршлаг и смешайте с 1 ч. л. подсолнечного масла.
Fry the fillet. Grate chicken fillet 1 tsp. salt and paprika. Fry the fillet in a frying pan with sunflower oil on both sides until golden brown, about 5 minutes on each side, remove the fillet to a plate.
Обжарьте филе. Филе курицы натрите 1 ч. л. соли и паприкой. Обжарьте филе на сковороде с подсолнечным маслом с двух сторон до золотистой корочки примерно по 5 минут с каждой, уберите филе на тарелку.
Make the sauce. In the frying pan where the fillet was fried, add onion, sugar and fry for 3 minutes. Add wine and simmer for 2 minutes. Then add the tomatoes in their own juice, stir and simmer for 5 minutes. Salt 0.5 tsp. salt and simmer for another 20 minutes.
Сделайте соус. В сковороду, где жарили филе, положите лук, сахар и обжарьте 3 минуты. Добавьте вино и протушите 2 минуты. Затем добавьте томаты в собственном соку, перемешайте и тушите 5 минут. Посолите 0,5 ч. л. соли и тушите еще 20 минут.
Combine spaghetti and chops. Add cheese to the sauce and stir. Heat until the cheese melts. Place chicken fillet in sauce and heat for 2 minutes. Then add the spaghetti and turn off the stove. Keep the dish in a warm frying pan.
Соедините спагетти и отбивные. Добавьте в соус сыр и перемешайте. Прогрейте до момента, когда сыр расплавится. Выложите куриное филе в соус и прогрейте 2 минуты. Затем добавьте спагетти и выключите плиту. Подержите блюдо в теплой сковороде.
Place the finished spaghetti chops on a plate and garnish with mint leaves.
Готовые отбивные со спагетти выложите на тарелку и украсьте листьями мяты.