Peel the zucchini and grate on a fine grater. Leave the zucchini peel on to make the pancakes look even more appetizing.
Очистите кабачок и натрите на мелкой терке. Не снимайте кожуру с кабачков, чтобы оладьи выглядели еще аппетитнее.
Beat the eggs until fluffy, mix with grated zucchini, add flour, salt, pepper and mix well.
Взбейте яйца до пышной пены, смешайте с тертым кабачком, добавьте муку, соль, перец и хорошенько перемешайте.
Heat vegetable oil in a frying pan and add tablespoons of the zucchini mass, forming pancakes. Fry them until golden brown.
Разогрейте на сковороде растительное масло и выкладывайте столовой ложкой порции кабачковой массы, формируя оладьи. Обжаривайте их до золотистой корочки.
Serve the finished pancakes hot, optionally topped with sour cream or natural yogurt and herbs.
Подавайте готовые оладьи горячими, по желанию дополнив сметаной или натуральным йогуртом и зеленью.