If necessary, defrost the chicken fillet in the refrigerator for 5 hours, wash and dry. Peel the garlic and pass through a press. Boil rice to serve. Prepare a kitchen hammer and baking dish. Preheat the oven to 180 degrees.
Куриное филе при необходимости разморозьте в холодильнике в течение 5 часов, помойте и обсушите. Чеснок почистите и пропустите через пресс. Отварите рис для подачи. Подготовьте кухонный молоток и форму для запекания. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Prepare the marinade. Mix fermented baked milk with chopped garlic, soy sauce, a mixture of peppers and dry dill.
Приготовьте маринад. Смешайте ряженку с измельченным чесноком, соевым соусом, смесью перцев и сухим укропом.
Marinate the meat. Beat the chicken fillet well with a kitchen hammer on both sides. Place the fillet in the marinade and leave for 2 hours.
Замаринуйте мясо. Куриное филе хорошо отбейте кухонным молотком с двух сторон. Поместите филе в маринад, оставьте на 2 часа.
Bake the chops. Place the fillet along with the sauce in a baking dish. Bake in an oven preheated to 180 degrees for 30 minutes.
Запеките отбивные. Переложите филе вместе с соусом в форму для запекания. Запекайте в разогретой до 180 градусов духовке в течение 30 минут.
Serve the chop in fermented baked milk with rice.
Подавайте отбивную в ряженке с рисом.