Thaw the pork in the refrigerator for 2 hours, wash and dry. Wash the chicken egg. Wash and dry the basil, separate the leaves from the stem. Prepare a kitchen hammer.
Свинину разморозьте в холодильнике в течение 2 часов, помойте и обсушите. Куриное яйцо помойте. Базилик помойте и обсушите, отделите листочки от стебля. Подготовьте кухонный молоток.
Prepare the meat. Cut the pork across the grain into 1 cm thick pieces, pound well, add black pepper and salt.
Подготовьте мясо. Порежьте свинину поперек волокон на куски толщиной 1 см, хорошо отбейте, добавьте черный перец и соль.
Prepare the batter. Grate Parmesan and Russian cheese. Mix cheese, turmeric, egg and flour in a bowl.
Приготовьте кляр. Пармезан и российский сыр натрите на терке. Смешайте в миске сыр, куркуму, яйцо и муку.
Fry the chops. Heat a frying pan with vegetable oil. Dip each piece of meat into batter on all sides and place in a frying pan. Fry over medium heat for 10 minutes on each side.
Пожарьте отбивные. Разогрейте сковороду с растительным маслом. Каждый кусок мяса обмакните в кляр со всех сторон и выложите на сковороду. Жарьте на среднем огне по 10 минут с каждой стороны.
Serve the chop with Russian cheese and garnish with basil leaves.
Подавайте отбивную с российским сыром, украсив ее листиками базилика.