Thaw the liver completely in the refrigerator for 4 hours, wash. Peel the onions, wash with cold water and cut into thin half rings. Prepare a kitchen hammer.
Печень полностью разморозьте в холодильнике в течение 4 часов, помойте. Репчатый лук почистите, помойте холодной водой и нарежьте тонкими полукольцами. Подготовьте кухонный молоток.
Prepare the liver. Cut the liver into pieces 5 mm thick, pour milk and leave for 30 minutes.
Подготовьте печень. Печень нарежьте на куски толщиной 5 мм, залейте молоком и оставьте на 30 минут.
Fry the onion. Heat a frying pan with vegetable oil over high heat. Then reduce the heat to medium, add the chopped onion to the pan and fry it, stirring, for 5 minutes.
Пожарьте лук. Нагрейте на сильном огне сковороду с растительным маслом. Затем убавьте огонь до среднего, выложите на сковороду нарезанный лук и обжарьте его, помешивая, в течение 5 минут.
Fry the liver. Beat each piece of liver well with a kitchen hammer on both sides, add salt and pepper and roll in flour. Place the pieces in a frying pan with the onions and fry for 10 minutes on each side.
Пожарьте печень. Каждый кусок печени хорошо отбейте кухонным молотком с двух сторон, посолите, поперчите и обваляйте в муке. Выложите кусочки в сковороду с луком и жарьте по 10 минут с каждой стороны.
Serve the liver chop with a side dish of buckwheat.
Подавайте отбивную из печени с гарниром из гречки.