Thaw the veal in the refrigerator for 5 hours, wash, cut into portions 1 cm thick. Wash the Chinese cabbage, divide into leaves. Place the sauerkraut in a sieve to drain the brine; reserve the brine. Peel the onions, rinse and finely chop. Prepare a deep frying pan and toothpicks.
Телятину разморозьте в холодильнике в течение 5 часов, помойте, разрежьте на порционные куски толщиной 1 см. Пекинскую капусту помойте, разделите на листья. Квашеную капусту выложите на сито, чтобы стек рассол, рассол сохраните. Репчатый лук почистите, ополосните и мелко покрошите. Подготовьте глубокую сковороду и зубочистки.
Fry the meat. Beat each piece of veal well with a kitchen hammer, add salt, pepper, and paprika. Heat vegetable oil in a frying pan. Grill each chop over medium heat for 15 minutes on each side.
Пожарьте мясо. Каждый кусок телятины хорошо отбейте кухонным молотком, посолите, поперчите, добавьте паприку. Разогрейте на сковороде растительное масло. Обжарьте каждую отбивную на среднем огне по 15 минут с каждой стороны.
Make cabbage rolls. Place each chop on a leaf of Chinese cabbage. Add 2 tbsp. l. sauerkraut. Roll the leaves with meat into a roll like cabbage rolls and secure with toothpicks.
Сделайте рулеты с капустой. Каждую отбивную положите на лист пекинской капусты. Добавьте 2 ст. л. квашеной капусты. Сверните листья с мясом рулетом наподобие голубцов, закрепите зубочистками.
Prepare the sauce. Heat the vegetable oil in the pan again, add the chopped onion and fry it over medium heat for 5 minutes. Add ketchup and honey, mix everything well. Add the sauerkraut brine to the onion and bring to a boil. Add flour, mix well.
Приготовьте соус. Снова разогрейте растительное масло на сковороде, выложите нарезанный лук и обжарьте его на среднем огне 5 минут. Добавьте кетчуп и мед, все хорошо перемешайте. К луку добавьте рассол от квашеной капусты, доведите до кипения. Добавьте муку, хорошо перемешайте.
Bring the dish to readiness. Place Chinese cabbage rolls with meat in the sauce, cover the pan with a lid and simmer over low heat for 10 minutes.
Доведите блюдо до готовности. Рулеты из пекинской капусты с мясом положите в соус, накройте сковороду крышкой и томите на медленном огне 10 минут.
Remove the toothpicks from the meat and serve the chop with Chinese cabbage and noodles.
Снимите с мяса зубочистки и подавайте отбивную с пекинской капустой с лапшой.