Wash the beef heart well, place in a deep bowl or pan and cover with cold water for 2 hours. Then remove the heart and wipe with paper towels. Wash chicken eggs thoroughly. Rinse the cucumbers and tomatoes, cut out the stems of the tomatoes, and cut off the ends of the cucumbers. Cut the vegetables into slices. For beating, prepare a culinary hammer and cling film.
Говяжье сердце хорошо вымойте, положите в глубокую миску или кастрюлю и залейте холодной водой на 2 часа. Затем сердце достаньте и оботрите бумажными полотенцами. Куриные яйца тщательно вымойте. Огурцы и помидоры сполосните, у помидоров вырежьте плодоножки, у огурцов срежьте кончики. Овощи нарежьте дольками. Для отбивания приготовьте кулинарный молоток и пищевую пленку.
Prepare your heart. Cut the beef heart into pieces 1.5-2 cm thick. Place the heart pieces under cling film and gently pound on one side with a mallet. Season the chops on both sides with salt, pepper, sprinkle with suneli hops and brush with a small amount of mayonnaise.
Подготовьте сердце. Говяжье сердце нарежьте кусочками 1,5-2 см толщиной. Поместите кусочки сердца под пищевую пленку и осторожно отбейте кулинарным молотком с одной стороны. Отбивные с обеих сторон посолите, поперчите, посыпьте хмели-сунели и смажьте небольшим количеством майонеза.
Fry the chops. Place the chicken eggs in a separate bowl and beat with a fork. Pour vegetable oil into a frying pan and heat over medium heat. Dip each heart cutlet into beaten eggs and then coat in breadcrumbs. Place the chops in hot oil and fry on both sides for 5-6 minutes. Finally, turn off the heat, cover the pan and let the heart chops sit for 8-10 minutes.
Пожарьте отбивные. В отдельную мисочку вбейте куриные яйца и взбейте вилкой. В сковороду налейте растительное масло и поставьте разогреваться на средний огонь. Каждую отбивную из сердца окуните во взбитые яйца, а затем обваляйте в панировочных сухарях. Выложите отбивные в горячее масло и обжарьте с двух сторон по 5-6 минут. В конце выключите огонь, закройте сковороду крышкой и дайте отбивным из сердца настояться 8-10 минут.
Serve hot, crispy-breaded beef heart chops with a side dish of fluffy mashed potatoes. Be sure to add fresh vegetables to the chops: chopped tomatoes and cucumbers.
Отбивные из говяжьего сердца в хрустящей панировке подавайте к столу горячими вместе с гарниром из воздушного картофельного пюре. К отбивным обязательно добавьте свежие овощи: нарезанные помидоры и огурцы.