Wash the pork and cut into portions 1.5 cm thick. Then cover the meat with cling film and beat it with a kitchen hammer. Wash the orange, cut it into circles, remove the peel and seeds. Grate the cheese, rinse the basil under cold water and separate the leaves from the stem. Prepare a baking sheet and foil.
Свинину помойте и нарежьте на порционные куски толщиной 1,5 см. Затем накройте мясо пищевой пленкой и отбейте его кухонным молотком. Помойте апельсин, нарежьте его кружками, очистите их от кожуры и косточек. Сыр натрите на терке, а базилик промойте под холодной водой и отделите листочки от стебля. Подготовьте противень и фольгу.
Prepare the chops. Salt and pepper the pork pieces to taste on both sides. Then place one orange slice on them. Grease the free edges of the chop with mustard, then sprinkle generously with grated cheese.
Подготовьте отбивные. Свиные кусочки посолите и поперчите по вкусу с двух сторон. Затем выложите на них по одному апельсиновому кружочку. Свободные края отбивной смажьте горчицей, после чего обильно посыпьте тертым сыром.
Place the meat to bake. Line a baking sheet with foil, grease it with vegetable oil, then place the prepared pork chops. Place the dish in the oven for 15 minutes at 180 degrees.
Поставьте мясо запекаться. Противень застелите фольгой, смажьте ее растительным маслом, после чего выложите подготовленные свиные отбивные. Поставьте блюдо в духовку на 15 минут при температуре 180 градусов.
Serve orange chops with fresh herbs. Basil goes well with meat. The leaves must be chopped and then sprinkled over the finished dish.
Отбивные с апельсином подавайте со свежей зеленью. С мясом отлично сочетается базилик. Листья необходимо порубить, после чего посыпать ими готовое блюдо.