Rinse the loin under cold water, pat dry with a paper towel and cut into thick pieces, running a knife between the bones. After that, beat each pork part with a kitchen hammer. Rinse lettuce leaves to serve. Prepare a baking sheet, parchment paper and cling film.
Корейку промойте под холодной водой, обсушите бумажным полотенцем и разрежьте на толстые куски, проходя ножом между косточками. После этого отбейте каждую свиную часть с помощью кухонного молотка. Листья салата для подачи сполосните. Подготовьте противень, пергаментную бумагу и пищевую пленку.
Prepare the meat. Place the pork in a deep bowl, add salt and meat seasoning. Mix the chops thoroughly with your hands so that the meat is completely saturated with spices. Then pour soy sauce into the bowl and mix the chops thoroughly again. After this, cover the bowl with cling film and put it in the refrigerator for 2 hours.
Подготовьте мясо. Переложите свинину в глубокую миску, добавьте к ней соль и приправу к мясу. Тщательно перемешайте отбивные руками, чтобы мясо полностью пропиталось специями. Затем влейте в миску соевый соус, еще раз тщательно перемешайте отбивные. После этого накройте миску пищевой пленкой и уберите ее в холодильник на 2 часа.
Bake the chops. Line a baking sheet with a sheet of parchment paper. Place prepared chops on top. Place the rib meat in the oven for 50 minutes at 180 degrees.
Запеките отбивные. Противень застелите листом пергаментной бумаги. Сверху выложите подготовленные отбивные. Поставьте мясо на ребрышках запекаться в духовку на 50 минут при температуре 180 градусов.
To serve the chops, use a wooden board. Place lettuce leaves on it and place pork on top. Place the ketchup in a bowl, place it next to the chops, and then serve the dish.
Для подачи отбивных возьмите деревянную дощечку. Разложите на ней листья салата, сверху выложите свинину. Кетчуп переложите в пиалу, поставьте ее рядом с отбивными, после чего подайте блюдо к столу.