Defrost the chicken fillet completely in the refrigerator for 3 hours, wash and dry. Wash the chicken eggs. Peel the garlic. Wash and dry the dill, chop finely.
Куриное филе полностью разморозьте в холодильнике в течение 3 часов, обмойте и обсушите. Куриные яйца помойте. Чеснок почистите. Укроп помойте и обсушите, мелко порубите.
Prepare the chicken. Cut the fillet into pieces 1 cm thick across the grain. Beat each piece well and salt it.
Подготовьте курицу. Филе разрежьте на куски толщиной 1 см поперек волокон. Каждый кусок хорошо отбейте и посолите.
Prepare the batter. Pass the garlic through a press. Break the eggs into a bowl, mix them with garlic, tomato paste and flour.
Приготовьте кляр. Чеснок пропустите через пресс. Разбейте яйца в миску, смешайте их с чесноком, томатной пастой и мукой.
Fry the chops. Heat a frying pan well with vegetable oil. Dip each piece of meat in batter and fry over medium heat for 7 minutes on each side.
Пожарьте отбивные. Хорошо разогрейте сковороду с растительным маслом. Каждый кусок мяса обмакните в кляр и пожарьте на среднем огне по 7 минут с каждой стороны.
Serve the chop with tomato paste, sprinkled with chopped dill.
Подавайте отбивную с томатной пастой, посыпав ее рубленой зеленью укропа.