Thaw the pork in the refrigerator for 4 hours, wash it, cut it into pieces 1 cm thick across the grain. Beat each piece well. Wash the tomatoes, remove the stems, cut into slices. Wash and dry the dill. Preheat the oven to 180 degrees and prepare a baking dish.
Свинину разморозьте в холодильнике в течение 4 часов, помойте, порежьте на куски толщиной 1 см поперек волокон. Каждый кусок хорошо отбейте. Помидоры помойте, удалите плодоножки, порежьте кружочками. Укроп помойте и обсушите. Разогрейте духовку до 180 градусов и приготовьте форму для запекания.
Fry the meat. Sprinkle the chops with salt, pepper and cumin. Heat vegetable oil in a frying pan and fry the pork over medium heat for 10 minutes on each side.
Пожарьте мясо. Отбивные посыпьте солью, перцем и тмином. Нагрейте на сковороде растительное масло и на среднем огне обжарьте свинину по 10 минут с каждой стороны.
Bake the chops. Grate the cheese. Place the pork in a baking dish, place tomato slices on it, and sprinkle with cheese. Bake in an oven preheated to 180 degrees for 10 minutes.
Запеките отбивные. Сыр натрите на терке. Свинину переложите в форму для запекания, положите на нее кружочки помидор, посыпьте сыром. Запекайте в разогретой до 180 градусов духовке в течение 10 минут.
Serve the chop with caraway seeds, garnishing it with a sprig of dill.
Подавайте отбивную с тмином, украсив ее веточкой укропа.