Prepare the necessary products. Wash the chicken fillet and greens for serving and dry with paper towels. Remove crab sticks from packaging. Boil broccoli to serve. Lightly beat the eggs in a small bowl. Place flour and breadcrumbs on two separate saucers.
Подготовьте необходимые продукты. Куриное филе и зелень для подачи вымойте, обсушите бумажными полотенцами. Крабовые палочки освободите от упаковки. Отварите брокколи для подачи. Яйца слегка взбейте в небольшой мисочке. На два отдельных блюдца насыпьте муку и панировочные сухари.
Prepare the chicken fillet. Cut the meat into portions about 1-1.5 cm thick. Lightly go over them with a culinary hammer, sprinkle with salt, spices and pepper, leave for a quarter of an hour.
Подготовьте куриное филе. Мясо разрежьте на порционные кусочки толщиной около 1-1,5 см. Слегка пройдитесь по ним кулинарным молотком, присыпьте солью, специями и перцем, оставьте на четверть часа.
Prepare the chops for grilling. Place a crab stick into a piece of meat and roll it into a roll or envelope. Bread in the following order: flour, egg, breadcrumbs.
Подготовьте отбивные к жарке. В кусочек мяса вложите крабовую палочку, сверните рулетом или конвертом. Запанируйте в следующем порядке: мука, яйцо, панировочные сухари.
Fry the chops. Heat the frying pan well, pour oil into it, heat it up. Place the chops and fry on both sides for 2-3 minutes until golden brown.
Пожарьте отбивные. Хорошо разогрейте сковороду, влейте в нее масло, прогрейте. Выложите отбивные и обжарьте с обеих сторон по 2-3 минуты до румяности.
Place chops with crab sticks on serving plates, place broccoli next to them, and garnish with fresh herbs.
Отбивные с крабовыми палочками выложите на порционные тарелки, рядом положите брокколи, украсьте свежей зеленью.