Wash the pork and basil and pat dry with paper towels. Peel the garlic and pass through a press. Stew the cabbage to serve.
Свинину и базилик вымойте, обсушите бумажными полотенцами. Чеснок очистите от шелухи, пропустите через пресс. Потушите капусту для подачи.
Prepare the chops. Cut the meat into slices about 1 cm thick. Give it a good pass on both sides with a mallet; the piece should be twice as large. Finely chop the basil, sprinkle it over the chops, beat them a little more, then sprinkle with salt and pepper.
Подготовьте отбивные. Мясо нарежьте ломтями толщиной около 1 см. Хорошо пройдитесь с двух сторон кулинарным молоточком, кусок должен стать больше в два раза. Базилик мелко нарежьте, посыпьте им отбивные, еще немного отбейте, затем присыпьте солью и перцем.
Fry the chops. Fry the pieces of meat in hot oil for 2-3 minutes on each side. Then sprinkle the meat with chopped garlic and rub it lightly with a spoon.
Пожарьте отбивные. Куски мяса пожарьте в разогретом масле в течение 2-3 минут с каждой стороны. Затем посыпьте мясо измельченным чесноком и слегка вотрите его ложкой.
Serve the chop with basil as an accompaniment to the stewed cabbage.
Отбивную с базиликом подайте в качестве дополнения к тушеной капусте.