Wash the chicken fillet, cut into portions, lightly pound and season with salt, paprika and pepper. Cut the sausage into thin bars or strips. Grate the cheese on a coarse grater. Wash the tomato and parsley for serving, cut the tomato into slices, and finely chop the parsley. Wash and peel the potatoes for garnish. Preheat the oven to 200 degrees.
Куриное филе промойте, разрежьте на порционные куски, слегка отбейте и приправьте солью, паприкой и перцем. Колбасу нарежьте тонкими брусками или соломкой. Сыр натрите на крупной терке. Помойте помидор и петрушку для подачи, помидор нарежьте дольками, петрушку мелко нарубите. Помойте и почистите картофель для гарнира. Разогрейте духовку до 200 градусов.
Prepare the chicken for roasting. Distribute the fillet pieces into the baking dish without any indentation. Place pieces of smoked sausage over the layer of chicken meat. Sprinkle it with grated cheese. Place sour cream on top and carefully spread over the entire surface.
Подготовьте курицу для запекания. Распределите кусочки филе по форме для запекания без отступа. По слою куриного мяса разложите кусочки копченой колбасы. Посыпьте ее тертым сыром. Сверху выложите сметану и аккуратно распределите по всей поверхности.
Bake the chops. Place a baking dish in a preheated oven and cook for 30 minutes at 200 degrees.
Запеките отбивные. В предварительно разогретую духовку поставьте форму для запекания и готовьте 30 минут при 200 градусах.
Serve chicken and sausage chops with baked potatoes and garnish with tomato slices and parsley.
Подавайте отбивные из курицы с колбасой с запеченным картофелем, украсьте ломтиками помидора и петрушкой.