Rinse the veal and cut across the grain into slices. Wrap the meat in cling film and pound with a meat mallet. Rinse the lemon and roll it in your hands and on the countertop to release the juice better. Then cut it in half. Wash the cilantro and separate the leaves from the stem.
Телятину промойте и порежьте поперек волокон на пластины. Оберните мясо в пищевую пленку и отбейте кулинарным молотком. Лимон ополосните и покатайте в руках и по столешнице, чтобы сок лучше выделялся. Затем разрежьте его пополам. Помойте кинзу и отделите листочки от стебля.
Prepare the meat. Sprinkle the veal with salt and pepper. Then place in a bowl and squeeze lemon juice over the meat. Pour in a glass of mineral water. Stir gently and place in the refrigerator to marinate for 60-120 minutes.
Подготовьте мясо. Посыпьте телятину солью и перцем. Затем сложите в миску и выжмите на мясо лимонный сок. Влейте стакан минеральной воды. Аккуратно размешайте и поставьте в холодильник мариноваться на 60-120 минут.
Fry the chops. Heat vegetable oil in a frying pan. Pat the veal pieces dry with a paper towel and place in a hot pan. Fry over medium heat for 6-7 minutes on each side.
Пожарьте отбивные. Разогрейте на сковороде растительное масло. Обсушите кусочки телятины бумажным полотенцем и выложите на горячую сковороду. Обжарьте на среднем огне по 6-7 минут с каждой стороны.
Serve the veal chops immediately after cooking, garnished with olives and fresh herbs.
Подавайте отбивные из телятины сразу после приготовления, украсив их оливками и свежей зеленью.