Wash the pork tenderloin, dry it with paper towels and cut into pieces 1-1.5 cm thick. Cut the butter into pieces. Peel, wash and chop the garlic cloves.
Свиную вырезку помойте, обсушите бумажными полотенцами и нарежьте кусочками толщиной 1-1,5 см. Сливочное масло нарежьте кусочками. Зубчики чеснока почистите, помойте и измельчите.
Prepare the pork pieces. Using a kitchen hammer, beat the pieces of meat and place them in a bowl. Place butter, garlic, salt, pepper and herbs de Provence in the same bowl. Mix everything.
Подготовьте кусочки свинины. Кухонным молотком отбейте кусочки мяса и переложите в миску. Выложите в эту же миску сливочное масло, чеснок, соль, перец и прованские травы. Все перемешайте.
Fry the chops with butter. Heat a dry frying pan over high heat and place the pork chops in it. Fry for about 5 minutes on each side until golden brown.
Пожарьте отбивные со сливочным маслом. Разогрейте на сильном огне сухую сковороду и выложите на нее свиные отбивные. Жарьте около 5 минут с каждой стороны до золотистого цвета.
Place the finished chops on a plate and serve with mashed potatoes.
Готовые отбивные выложите на тарелку и подавайте с картофельным пюре.