Wash the pork and dry it with a paper towel. Then cut into pieces 1-1.5 cm thick and beat on both sides with a kitchen hammer. Sift the flour. Wash the egg. Wash the cucumber and tomato for serving and cut into thin slices.
Свинину помойте, обсушите бумажным полотенцем. Затем нарежьте кусочками толщиной 1-1,5 см и отбейте с двух сторон кухонным молоточком. Муку просейте. Яйцо помойте. Помойте огурец и помидор для подачи и порежьте тонкими кружками.
Marinate the pork chops. Place the chops in a bowl and brush both sides with salt. Pour milk over the meat and refrigerate for 1 hour, but stir the chops periodically.
Замаринуйте свиные отбивные. Отбивные переложите в миску и смажьте с двух сторон солью. Залейте мясо молоком и уберите в холодильник на 1 час, но периодически перемешивайте отбивные.
Dip the chops in the batter. Break the eggs into a deep plate and beat with a fork. Add a little salt and pepper and stir. Take the pork pieces and dip both sides into the egg mixture. Then roll in flour.
Обваляйте отбивные в кляре. Яйца разбейте в глубокую тарелку и взбейте вилкой. Добавьте немного соли и перца, перемешайте. Возьмите кусочки свинины и обмакните в яичную смесь с двух сторон. Затем обваляйте в муке.
Fry the pork chops. Place the frying pan on the stove, heat it up and pour in the oil. Reduce heat to low and add prepared pork pieces. Fry for about 5 minutes on each side until golden brown.
Пожарьте отбивные из свинины. Сковороду поставьте на плиту, разогрейте и влейте масло. Убавьте огонь до минимального и выложите подготовленные кусочки свинины. Жарьте около 5 минут с каждой стороны до золотистого цвета.
Place the finished chops on plates and serve with chopped vegetables.
Готовые отбивные выложите на тарелки и подавайте с овощной нарезкой.