Rinse the pork pulp, dry it and cut it into portions about 2 cm thick, then beat with a hammer to a thickness of 1 cm. Mix ketchup and Cola in a bowl. Wash and dry cherry tomatoes and dill to serve. Prepare a frying pan and baking dish. Preheat the oven to 180 degrees.
Мякоть свинины промойте, обсушите и нарежьте на порционные куски толщиной примерно 2 см, затем отбейте молотком до толщины 1 см. Смешайте в миске кетчуп и «Колу». Помойте и обсушите томаты черри и укроп для подачи. Подготовьте сковороду и форму для запекания. Духовку разогрейте до 180 градусов.
Fry the chops. Salt and pepper each piece of meat on both sides. Pour sunflower oil into a frying pan and heat it up. Fry the chops on both sides for 2 minutes.
Обжарьте отбивные. Каждый кусок мяса посолите и поперчите с обеих сторон. На сковороду вылейте подсолнечное масло и разогрейте. Обжарьте отбивные с двух сторон по 2 минуты.
Bake the chops with ketchup. Place the fried chops in a baking dish and pour ketchup and Coke over them. Place the chops in the hot oven and bake for 20 minutes.
Запеките отбивные с кетчупом. Выложите обжаренные отбивные в форму для запекания и залейте кетчупом с «Колой». Поставьте отбивные в горячую духовку и запеките в течение 20 минут.
Place the finished chops on a serving board, place cherry tomatoes next to them and garnish the chops with dill sprigs.
Готовые отбивные выложите на доску для подачи, рядом разложите томаты черри и украсьте отбивные веточками укропа.