Prepare the necessary products. Wash the chicken fillet and dry on paper towels. Boil buckwheat as a side dish.
Подготовьте необходимые продукты. Куриное филе вымойте, обсушите на бумажных полотенцах. Отварите на гарнир гречневую крупу.
Prepare chicken breast fillet chops. Cut the fillet along the grain, about 1 cm thick, trim off the uneven edges. Cover with cling film and beat with a kitchen hammer. Be careful not to tear the meat.
Подготовьте отбивные из филе куриной грудки. Филе разрежьте вдоль волокон толщиной около 1 см, неровные края срежьте. Накройте пищевой пленкой и отбейте кухонным молотком. Следите за тем, чтобы мясо не порвалось.
Prepare the cheese batter. Combine milk and eggs in a container, beat them until smooth, add flour in portions, add salt and pepper. Add cream cheese and mix well.
Приготовьте сырный кляр. В емкости соедините молоко и яйца, взбейте их до однородности, порционно введите муку, посолите, приправьте перцем. Добавьте плавленый сыр и хорошо перемешайте.
Prepare the chops. Pour oil into a heated frying pan, let it warm up, then dip the chops in the batter. Place in a frying pan and fry on both sides for 2-3 minutes.
Приготовьте отбивные. На разогретую сковороду влейте масло, дайте ему прогреться, затем обмакните отбивные в кляр. Отправьте на сковороду и жарьте с двух сторон по 2-3 минуты.
Place the chicken breast fillet chop on serving plates and serve as a side dish of boiled buckwheat.
Отбивную из филе куриной грудки выложите на порционные тарелки, подайте в качестве дополнения к гарниру из отварной гречки.