Prepare the necessary products. Wash the pork and dry it on paper towels. Boil cauliflower to serve. Prepare a heat-resistant form. Turn on the oven at 180-200 degrees.
Подготовьте необходимые продукты. Свинину вымойте, обсушите на бумажных полотенцах. Отварите цветную капусту для подачи. Приготовьте жаропрочную форму. Включите духовку на 180-200 градусов.
Prepare the salt mixture. Pour salt into a deep bowl, add thyme, oregano, and black peppercorns. Stir, beat in the egg, stir again.
Подготовьте солевую смесь. В глубокую миску насыпьте соль, добавьте тимьян, орегано, горошины черного перца. Перемешайте, вбейте яйцо, еще раз перемешайте.
Prepare the meat. Cut the pork into pieces 1-1.5 cm thick. Beat a little with a kitchen hammer.
Подготовьте мясо. Свинину нарежьте на куски толщиной 1-1,5 см. Немного отбейте кухонным молотком.
Send the chops to bake. Pour 1/3 of the salt mixture into the bottom of the pan, place the chops on it, and sprinkle the remaining salt and spices on top. Form something like a slide and press it down a little with your hands. Place the pan in the oven for 1 hour.
Отправьте отбивные запекаться. На дно формы насыпьте 1/3 соляной смеси, выложите на нее отбивные, сверху насыпьте оставшуюся соль со специями. Сформируйте подобие горки и немного примните руками. Отправьте форму в духовку на 1 час.
Prepare the chops for serving. After baking, leave the chops in the salt shell for a while. Then split it with a knife and remove the chops.
Подготовьте отбивные к подаче. После запекания оставьте на некоторое время отбивные в соляном панцире. Затем расколите его при помощи ножа и извлеките отбивные.
Place the chops on serving plates and serve as an addition to the cauliflower.
Отбивные выложите на порционные тарелки, подайте в качестве дополнения к цветной капусте.