Soak the beans in warm water for 12 hours. Peel the carrots and cut into slices. Peel the onion and cut into thin strips. Remove the skins from the tomatoes and cut them into cubes. To quickly peel the tomatoes, pour boiling water over them, then place them in cold water. Peel and finely chop the garlic. Wash the cilantro, basil and finely chop.
Замочите фасоль в теплой воде на 12 часов. Морковь очистите и нарежьте кружочками. Очистите лук и нарежьте тонкой соломкой. Снимите кожицу с томатов и нарежьте их кубиками. Чтобы быстро снять кожицу с томатов, обдайте их крутым кипятком, затем поместите в холодную воду. Очистите и мелко порубите чеснок. Промойте кинзу, базилик и мелко порубите.
Heat the oil in a saucepan and fry the onion, garlic and carrots until golden brown. Add the tomato and fry for another 7 minutes.
Разогрейте в кастрюле масло и обжарьте лук, чеснок и морковь до золотистой корочки. Добавьте томат и обжаривайте еще 7 минут.
Place the beans in a saucepan, add salt, add herbs, water, cover with a lid and simmer over low heat for 30 minutes.
Выложите в кастрюлю фасоль, посолите, добавьте зелень, воду, накройте крышкой и томите на медленном огне в течение 30 минут.
Serve the lobio hot, sprinkled with freshly ground pepper if desired.
Подавайте лобио горячим, по желанию присыпав свежемолотым перцем.