Wash the pork and dry it on paper towels. Cut a sheet of parchment to the size of your chop pan. Cook the bulgur to serve.
Свинину вымойте, обсушите на бумажных полотенцах. Отрежьте лист пергамента по размеру сковороды для жарки отбивных. Сварите булгур для подачи.
Prepare the chops for grilling. Cut the meat across the grain and beat it a little with a mallet. Rub both sides with salt and spices to taste.
Подготовьте отбивные к жарке. Мясо разрежьте поперек волокон, немного отбейте кулинарным молотком. С двух сторон натрите солью и специями по вкусу.
Fry the chops on parchment. Place a sheet of baking paper in a frying pan and coat with oil. Turn the heat to high and let the pan warm up. Place the chops so that there is a small distance between the pieces. Fry on both sides until golden brown, about 3-5 minutes on each side.
Пожарьте отбивные на пергаменте. Лист бумаги для выпечки выложите на сковороду, промажьте маслом. Включите сильный огонь, дайте сковороде прогреться. Выложите отбивные так, чтобы между кусками было небольшое расстояние. Жарьте с двух сторон до румяной корочки примерно по 3-5 минут с каждой.
Transfer the chops to serving plates and serve as an addition to the bulgur.
Отбивные переложите на порционные тарелки, подайте в качестве дополнения к булгуру.