Wash the pork, dry it and cut into portions 1.5-2 cm thick. After this, beat the meat with a kitchen hammer. Wash the eggs, pour the flour into a plate. For serving, wash and finely chop the dill.
Свинину помойте, обсушите и нарежьте порционными кусочками толщиной 1,5-2 см. После этого отбейте мясо кухонным молотком. Помойте яйца, муку пересыпьте в тарелку. Укроп для подачи помойте и мелко порубите.
Prepare the meat. Salt and pepper the chops to taste. Then sprinkle them with ground paprika, spreading the spice over the entire surface of the meat. After this, roll each piece of meat in flour. Break the eggs into a deep bowl, add salt and pepper to taste, beat the mixture until foamy. Then dip the chops in the egg mixture until thoroughly coated.
Подготовьте мясо. Посолите и поперчите отбивные по вкусу. Затем посыпьте их молотой паприкой, распределяя специю по всей поверхности мяса. После этого каждый мясной кусочек обваляйте в муке. В глубокую миску разбейте яйца, добавьте соль и перец по вкусу, взбейте смесь в пену. Затем окуните отбивные в яичную массу, чтобы они полностью пропитались.
Fry the chops. Pour sunflower oil into the frying pan, put it on high heat, wait until it warms up. Then place the pork chops in the pan. Fry the meat on both sides for 5-6 minutes until an appetizing crust forms.
Обжарьте отбивные. В сковороду влейте подсолнечное масло, поставьте ее на сильный огонь, дождитесь, когда она разогреется. Затем опустите свиные отбивные на сковороду. Обжаривайте мясо с двух сторон по 5-6 минут до образования аппетитной корочки.
To serve, place chops on a large plate. To make the dish look more appetizing, sprinkle it with chopped dill.
Перед подачей выложите отбивные на большую тарелку. Чтобы блюдо смотрелось аппетитнее, посыпьте его рубленой зеленью укропа.