Cut the pork into equal pieces 2 cm thick. Then lightly beat the meat with a kitchen hammer, salt and pepper it to taste. Chop the cabbage, peel the apples and grate them on a coarse grater, leaving a few slices for serving, peel and chop the onions. Prepare a frying pan, foil and baking dish.
Разрежьте свинину на равные куски толщиной по 2 см. Затем слегка отбейте мясо кухонным молотком, посолите и поперчите его по вкусу. Нашинкуйте капусту, очистите яблоки и натрите их на крупной терке, оставив несколько долек для подачи, репчатый лук очистите и нарежьте. Подготовьте сковороду, фольгу и форму для запекания.
Prepare the chops. Pour 2 tbsp into the pan. l. sunflower oil, wait until it warms up. Then add the pork chops. Fry the meat on both sides for 5-6 minutes. Place the finished chops in a baking dish, add 200 ml of water and rosemary. Cover the dish with foil and place in the oven for 25 minutes at 180 degrees. Then remove the foil and cook the chops for another 15 minutes.
Приготовьте отбивные. В сковороду влейте 2 ст. л. подсолнечного масла, дождитесь, когда оно разогреется. Затем выложите свиные отбивные. Обжаривайте мясо с двух сторон по 5-6 минут. Готовые отбивные выложите в форму для запекания, добавьте 200 мл воды и розмарин. Накройте блюдо фольгой и поставьте в духовку на 25 минут при температуре 180 градусов. Затем снимите фольгу и готовьте отбивные еще 15 минут.
Prepare the side dish. In a frying pan with the remaining sunflower oil, fry the onions, add cabbage to it. Add cumin, cinnamon and 200 ml of water there. Cover the side dish with a lid and simmer for 15 minutes. After this, add vinegar, honey, flour, grated apples and salt to taste to the cabbage, mix thoroughly and leave to simmer for another 10 minutes.
Приготовьте гарнир. На сковороде с оставшимся подсолнечным маслом обжарьте репчатый лук, добавьте к нему капусту. Туда же добавьте тмин, корицу и 200 мл воды. Накройте гарнир крышкой, потушите его 15 минут. После этого добавьте к капусте уксус, мед, муку, тертые яблоки и соль по вкусу, тщательно перемешайте и оставьте тушиться еще на 10 минут.
Serve the flavorful pork chops in portions along with a side dish of cabbage. Garnish it with apple slices.
Ароматные свиные отбивные подавайте порционно вместе с гарниром из капусты. Украсьте его яблочными дольками.