Wash the chicken thighs thoroughly and dry with paper towels. Peel the onions and carrots. Grate the carrots and cut the onion into cubes. Wash and dry the dill for serving. Grate the cheese on a medium grater. Prepare a baking sheet. Turn the oven on 180 degrees.
Куриные бедрышки тщательно вымойте, обсушите бумажными полотенцами. Репчатый лук и морковь почистите. Морковь натрите на терке, лук нарежьте кубиками. Укроп для подачи вымойте, обсушите. Сыр натрите на средней терке. Приготовьте противень. Включите духовку на 180 градусов.
Prepare the meat. Cut out the bone from the thighs and lightly beat the flesh. Salt and season with pepper.
Подготовьте мясо. У бедрышек вырежьте косточку, мякоть слегка отбейте. Посолите, приправьте перцем.
Make a fry. Fry chopped carrots and onions for 3-5 minutes in a frying pan with oil. Stir occasionally and make sure the vegetables do not burn.
Сделайте зажарку. Измельченные морковь и лук обжарьте в течение 3-5 минут на сковороде с маслом. Периодически помешивайте и следите, чтобы овощи не подгорели.
Assemble the dish and bake it. Place the thighs skin side down on a baking sheet. Spread the fried vegetables on top. Lay out the cheese and brush the top with mayonnaise. Place in the oven for 40 minutes.
Соберите блюдо и запеките его. Бедрышки выложите на противень вниз кожей. Поверх распределите обжаренные овощи. Выложите сыр, смажьте верх майонезом. Поставьте в духовой шкаф на 40 минут.
Place the chop with carrots on serving plates and garnish with sprigs of fresh dill.
Отбивную с морковью разложите по порционным тарелкам, украсьте веточками свежего укропа.