Prepare the required amount of products and place them conveniently on your work table. Wash the meat well, dry with paper towels, cut into pieces 1 cm thick, and beat with a kitchen hammer. Prepare the mixer. Boil rice to serve.
Подготовьте необходимое количество продуктов, удобно расположите их на рабочем столе. Мясо хорошо вымойте, обсушите бумажными полотенцами, нарежьте кусочками толщиной 1 см, отбейте кухонным молоточком. Приготовьте миксер. Отварите рис для подачи.
Prepare the chops. Sprinkle the pieces of meat with salt and pepper. Roll up and leave for 30 minutes.
Подготовьте отбивные. Куски мяса присыпьте солью и перцем. Сверните рулетом и оставьте на 30 минут.
Make the batter. Beat mineral water and egg with a mixer until smooth, add salt and pepper. Then add flour portionwise, continuing to beat.
Займитесь кляром. Минеральную воду и яйцо взбейте миксером до однородности, посолите, поперчите. Затем порционно введите муку, продолжая взбивать.
Fry the chops. Heat a frying pan with oil well. Dip a piece of chop into the batter and place in a frying pan. Fry over medium heat for 3-4 minutes, turn over to the other side, cook for the same amount of time.
Обжарьте отбивные. Хорошо разогрейте сковороду с маслом. Кусочек отбивной погрузите в кляр, выложите на сковороду. Жарьте на огне немного выше среднего в течение 3-4 минут, переверните на другую сторону, готовьте столько же времени.
Serve the chop in mineral water hot with a side dish of boiled rice.
Отбивную на минеральной воде подавайте горячей с гарниром из отварного риса.