Wash the chicken liver, dry it and remove the veins. Treat the egg with a 3% soda solution and wash. Pour the flour into a separate bowl. Beat the eggs with a whisk. Wash and dry the lettuce and parsley to serve. Prepare a frying pan and grease it with sunflower oil.
Куриную печень помойте, обсушите и очистите от прожилок. Яйцо обработайте 3%-ным раствором соды и помойте. Муку высыпьте в отдельную миску. Яйца взбейте венчиком. Помойте и обсушите листья салата и петрушку для подачи. Подготовьте сковороду и смажьте ее подсолнечным маслом.
Prepare the chops. Place the liver on a board, cover with cling film and gently beat. Rub the liver with salt and pepper and leave for 15 minutes.
Подготовьте отбивные. Печень выложите на доску, накройте пищевой пленкой и аккуратно отбейте. Натрите печень солью и перцем, оставьте на 15 минут.
Fry chicken liver chops. Dip each piece of liver in flour, then in egg, and place in a preheated frying pan. Fry until golden brown on both sides, about 4 minutes.
Обжарьте отбивные из куриной печени. Каждый кусок печени обваляйте в муке, затем в яйце, выложите на разогретую сковороду. Жарьте до румяной корочки с двух сторон примерно по 4 минуты.
Place lettuce leaves on a plate. Place the finished chops on a plate and garnish with a sprig of parsley.
На тарелке разложите листья салата. Готовые отбивные выложите на тарелку и украсьте веточкой петрушки.