Rinse the pork tenderloin, remove the veins and membranes, dry and cut into three parts, then beat each piece. Remove the pickles from the brine. Wash the egg. Wash and dry the dill and cherry tomatoes to serve. Place sour cream in a gravy boat. Prepare the pan.
Свиную вырезку промойте, удалите жилы и пленки, просушите и разрежьте на три части, затем отбейте каждый кусочек. Соленые огурцы достаньте из рассола. Яйцо помойте. Помойте и обсушите укроп и томаты черри для подачи. Сметану выложите в соусницу. Подготовьте сковороду.
Prepare ingredients for chops. Season the pieces of meat with salt and pepper. Cut the cucumbers into thin slices. Beat the egg. Heat a frying pan with sunflower oil.
Подготовьте продукты для отбивных. Куски мяса обмажьте солью и перцем. Огурцы нарежьте тонкими ломтиками. Яйцо взбейте. Разогрейте сковороду с подсолнечным маслом.
Fry the chops. Dip pieces of meat in egg, then bread in flour. Place the cucumber slices on the meat and pour the beaten egg over them. Place the chops in the pan, cucumber side down, and fry for 3 minutes. Then flip the chops and cook for another 6 minutes over medium heat.
Обжарьте отбивные. Куски мяса смочите в яйце, затем запанируйте в муке. Положите ломтики огурцов на мясо и полейте их взбитым яйцом. Выложите отбивные на сковороду огурцами вниз и пожарьте 3 минуты. Затем переверните отбивные и жарьте еще 6 минут на среднем огне.
Place the chops on a plate, place cherry tomatoes next to them and place a saucepan with sour cream. Garnish the chops with a sprig of dill.
Выложите отбивные на тарелку, рядом разложите томаты черри и поставьте соусницу со сметаной. Украсьте отбивные веточкой укропа.