Rinse the turkey thigh under cold water, dry the meat with a paper towel, then cut it into portions. Cover the meat with cling film and pound it using a kitchen hammer. Peel and wash the garlic. For cooking, also prepare a frying pan.
Бедро индейки промойте под холодной водой, просушите мясо бумажным полотенцем, после чего нарежьте его порционными кусочками. Накройте мясо пищевой пленкой и отбейте его, используя кухонный молоток. Почистите и помойте чеснок. Для приготовления также подготовьте сковороду.
Make the marinade. In a deep bowl, beat the chicken egg and distribute the flour on a flat plate. Dip the prepared chops first into the egg and then into the flour so that it covers the entire surface of the meat. Next, sprinkle the turkey with salt and poultry seasoning.
Сделайте маринад. В глубокой миске взбейте куриное яйцо, а муку распределите по плоской тарелке. Подготовленные отбивные обмакните сначала в яйцо, а затем в муку так, чтобы она покрыла всю поверхность мяса. После этого посыпьте индейку солью и приправой для птицы.
Prepare turkey thigh chops. Pour a little vegetable oil into a frying pan and heat it over medium heat. After this, lay out the finished chops. Fry the meat on each side for 4-5 minutes. Then cover the turkey and let it simmer for about 10 minutes.
Приготовьте отбивные из бедра индейки. В сковороду влейте немного растительного масла, разогрейте ее на среднем огне. После этого выложите готовые отбивные. Обжаривайте мясо с каждой стороны по 4-5 минут. Затем накройте индейку крышкой и оставьте ее тушиться около 10 минут.
Prepare the sauce. Pass the garlic through a press and mix it until smooth with the remaining ingredients: sour cream, mayonnaise, mustard, honey, lemon juice and olive oil.
Приготовьте соус. Пропустите чеснок через пресс и смешайте его до однородной массы с оставшимися ингредиентами: сметаной, майонезом, горчицей, медом, лимонным соком и оливковым маслом.
Serve delicious chops with honey mustard sauce.
Подавайте аппетитные отбивные вместе с горчично-медовым соусом.