Prepare chicken thighs by removing skin, bones and tendons. Cut the meat into several pieces, then lightly beat with a kitchen hammer. Wash eggs and tomatoes to serve. Prepare the frying pan.
Подготовьте куриные бедра: удалите кожу, кости и сухожилия. Разрежьте мясо на несколько частей, после чего слегка отбейте кухонным молотком. Помойте куриные яйца и помидоры для подачи. Приготовьте сковороду.
Marinate the chicken. Place the prepared chops in a deep bowl. Salt and pepper the meat to taste, add chicken seasoning. Mix the meat pieces thoroughly so that they are completely saturated with spices. Then pour soy sauce into the bowl and stir again. Leave the chicken for 30 minutes.
Замаринуйте курицу. Подготовленные отбивные переложите в глубокую миску. Посолите и поперчите мясо по вкусу, добавьте приправу для курицы. Тщательно перемешайте мясные кусочки, чтобы они полностью пропитались специями. Затем влейте в миску соевый соус, еще раз перемешайте. Оставьте курицу на 30 минут.
Prepare the chops. Pour vegetable oil into the frying pan and leave it to heat up. Take two bowls: beat the eggs in one, and add flour to the other. Dip the finished thigh pieces first into the eggs and then into the flour. Place the chops in a preheated frying pan and fry them for 5-7 minutes on each side.
Приготовьте отбивные. Влейте в сковороду растительное масло, оставьте ее разогреваться. Возьмите две миски: в одной взбейте куриные яйца, а в другую всыпьте муку. Готовые кусочки бедра обмакните сначала в яйца, а затем в муку. Выложите отбивные на разогретую сковороду, обжаривайте их по 5-7 минут с каждой стороны.
Serve the chicken chops with a light side dish of boiled rice. Use tomatoes as decoration: cut them into slices and place next to the meat.
Подавайте куриные отбивные вместе с легким гарниром в виде отварного риса. В качестве украшения используйте помидоры: нарежьте их дольками и выложите рядом с мясом.