Rinse the pork, pat dry with paper towels and cut into medallions. After this, beat the meat pieces with a kitchen hammer on both sides. Salt, pepper and season the meat to taste, leave for 5 minutes. Wash the tomatoes and parsley for serving, cut the tomatoes into slices.
Свинину промойте, обсушите бумажными полотенцами и нарежьте медальонами. После этого отбейте мясные кусочки с помощью кухонного молотка с двух сторон. Посолите, поперчите и приправьте мясо по вкусу, оставьте на 5 минут. Вымойте помидоры и петрушку для подачи, помидоры порежьте дольками.
Prepare the chops. Apply a little mustard to each piece of pork, then spread it over the entire surface of the meat. Repeat the same with the other side. After this, place the breadcrumbs on a flat plate and carefully roll the chops in them.
Подготовьте отбивные. Нанесите на каждый кусочек свинины немного горчицы, после чего распределите ее по всей поверхности мяса. То же самое повторите с другой стороной. После этого выложите панировочные сухари на плоскую тарелку, тщательно обваляйте в них отбивные.
Prepare the dish. Pour vegetable oil into the frying pan and wait for it to heat up. Then place the chops in the pan. Fry the meat over medium heat on each side for 2-3 minutes until golden brown.
Приготовьте блюдо. На сковороду влейте растительное масло, дождитесь, когда оно разогреется. Затем выложите на сковороду отбивные. Обжаривайте мясо на среднем огне с каждой стороны по 2-3 минуты до румяной корочки.
Transfer the finished chops to a large plate. Garnish the dish with parsley sprigs and tomato slices, then serve it to the table.
Готовые отбивные переложите на большую тарелку. Украсьте блюдо веточками петрушки и дольками помидоров, после чего подайте его к столу.