Cut the pork neck across the grain into layers 10-12 mm thick. Using a knife or hatchet, make deep cuts along and across the meat pieces on both sides. It is important to do this carefully, not through. After this, rinse the meat with cold water and leave it to drain. Peel the onion and chop finely. Rinse and dry the greens.
Нарежьте свиную шею поперек волокон пластами толщиной по 10-12 мм. С помощью ножа или топорика сделайте на мясных кусочках глубокие насечки вдоль и поперек с обеих сторон. Важно делать это аккуратно, не насквозь. После этого промойте мясо холодной водой и оставьте его, чтобы вода стекла. Репчатый лук очистите, мелко нарежьте. Ополосните и обсушите зелень.
Prepare the marinade for the meat. Lightly salt the onion, place it in a bowl and mash it with your hands so that the vegetable releases juice. Add mayonnaise and pepper there, mix well. Then lightly beat each piece of pork and coat it with the prepared marinade. Transfer the chops to a bowl, cover with cling film and refrigerate for 10-15 minutes.
Приготовьте маринад для мяса. Репчатый лук слегка посолите, переложите его в миску и разомните руками, чтобы овощ дал сок. Туда же добавьте майонез и перец, хорошо перемешайте. Затем слегка отбейте каждый кусочек свинины и обмажьте его готовым маринадом. Переложите отбивные в миску, накройте пищевой пленкой и поставьте в холодильник на 10-15 минут.
Cook the chops over the fire. Prepare a grill with hot coals. Place the finished pieces of meat on the grill, distributing them as close to each other as possible. Place the grill with the chops over the fire, fry them on each side for 10-12 minutes.
Приготовьте отбивные на огне. Подготовьте мангал с горячими углями. Готовые кусочки мяса выложите на решетку, распределяя их как можно ближе друг к другу. Поместите решетку с отбивными над огнем, обжаривайте их с каждой стороны по 10-12 минут.
Serve the flavorful chops immediately after cooking. Use fresh herbs as a decoration - place them next to the cooked meat.
Ароматные отбивные подавайте к столу сразу после приготовления. В качестве украшения используйте свежую зелень — выложите ее рядом с готовым мясом.